Hírek
Ingatlanvásárlás? Otthonteremtés? Lakáshitel? Egyedi ajánlatok csak tagjainknak!

Legyen szó ingatlanvásárlásról, vagy az ehhez kapcsolódó finanszírozási lehetőségekről, azaz a legjobb lakáshitel ajánlatokról, a Credipass és a Duna House ingatlan-és hitelszakértői segítenek!

Díj-és kötelezettségmentes hiteltanácsadással várnak pénzügyi szakértőik,akik a lakáshitelek mellett személyi kölcsönök, otthonteremtési támogatások (pl. CSOK Plusz, Falusi CSOK), vagy a biztosítások témakörében is otthon vannak. Az MASZSZ tagjainak pedig további kedvezményeket biztosít a cég az ingatlanközvetítés terén is új együttműködésünk keretében.

Bővebb információt itt találtok: https://credipass.hu/maszsz

 

De mi is az a Credipass?

A Credipass, a Duna House csoport tagjaként Európa egyik legnagyobb pénzügyi közvetítő cége, összesen 3 országban, közel 3000 független pénzügyi szakértővel ad útmutatást a fent felsorolt pénzügyi termékek terén. Magyarországon, mint az egyik legnagyobb független pénzügyi közvetítő, közel 200 bankfüggetlen pénzügyi szakértővel állunk ügyfeleink rendelkezésére, országosan a Duna House irodákban elérhetően . A Duna House franchise hálózata pedig Magyarország legismertebb és egyik legelismertebb ingatlanközvetítői márkája, amely gyors segítséget nyújt akár álmaid otthonát keresed, akár eladnád a jelenlegit, de az értékbecslés és energetikai tanúsítvány témakörökben is keresheted szakértőinket. 

Kapcsolatfelvétel: https://credipass.hu/maszsz